ekologiczne mięso z kurczaka
  1. Anonimowy 1 rok ago
     Reply

    taki kurczak ze swojskiej hodowli jest super ,a rosołek nie mam słów żeby określić ten smak i aromat po prostu pycha 😀 a takie jajeczka od szczęśliwej kurki co zjada wszelakie robaczki mniam pycha 😀

    • Dokładnie! Całkiem inaczej smakuje taki rosołek na ekologicznym kurczaku czy kurce. Rosół smakuje jak rosół, a nie jak pomyje 😉

  2. Kinga C 1 rok ago
     Reply

    Ja ostatnio bardzo zawiodłam się na swoim osiedlowym sklepie, gdzie kupuje od lat. Mięso dostałam właśnie takie średnie i może nie była to galareta ale przy smażeniu wydostało się z niego bardzo dużo wody. W smaku też nie było najlepsze. Muszę chyba właśnie poszukać czegoś takiego o czym piszesz, bo nie mam ochoty jeść takich świństw 😉
    Pozdrawiam!

    • Niestety mięso w sieciówkach czy nawet osiedlowych sklepach pozostawia wiele do życzenia… Mi się nawet zdarzyło kupić mięso zapakowane hermetycznie z datą do 28.09.2016, które otworzyłam 25.09.2016 i śmierdziało okropnie, tak że bałam się je nawet psu dać. Mięso kupiłam w znanym markecie z owadem w logo.

  3. To jest okropne, nie można ufać pakowanym mięsom w tackach. Już kilka razy przejechałem się na wyrobach mięsnych prosto z marketów. Mam sprawdzony mały sklepik u siebie na osiedlu, gdzie zawsze jest świeże mięso.

    • Niestety to prawda. Często małe, osiedlowe sklepy sprzedają bardzo dobre jakościowo mięso, które jest o niebo lepsze niż te w marketach.

Leave a comment

Lubisz ten przepis? A może znasz jego inną wersję? Podziel się opinią w komentarzu ;-)

 

%d bloggers like this: