rolada biszkoptowa
  1. Izaa 1 rok ago
     Reply

    ale smakowita ta rolada

  2. Kasia M. 1 rok ago
     Reply

    Wygląda wyśmienicie 🙂

  3. Anna M 1 rok ago
     Reply

    Bardzo ładnie wygląda

  4. Anna M 1 rok ago
     Reply

    Bardzo ładnie wygląda

  5. Unknown 1 rok ago
     Reply

    Ja mam pytanie gdzie w przepisie są jajka i ich ilość ????

    • Dobre pytanie! Faktycznie zapomniałam o tym bardzo ważnym składniku. Przepis został poprawiony. Dziękuję za uwagę 🙂

  6. Anonimowy 12 miesięcy ago
     Reply

    Czy wystudzony biszkopt nie popęka w momencie zwijania go z masą? A może najpierw upieczony, jeszcze gorący biszkopt zwinąć w rulon, (w ściereczkę)? Dopiero po wystudzeniu delikatnie rozwinąć, posmarować kremem budyniowym, włożyć w środek paski galaretki i zwinąć ciasno w rulon. Tak przygotowaną roladę zawinąć w pergamin i wstawić do lodówki.

  7. Margaret 12 miesięcy ago
     Reply

    Ale pyszności, a jaki smak galaretki użyłaś?

Leave a comment

CommentLuv badge