Witaj, mam na imię Ania i bardzo mi miło, że odwiedzasz ekspansje smaku. Strona ta została stworzona z myślą o przekazaniu Ci przepisów, które są proste w przygotowaniu, a potrawy, które z nich przyrządzisz będą pyszne, aromatyczne i niedrogie! 

Na stronie głównej oprócz przepisów znajdują się artykuły i recenzje produktów. Artykuły oczywiście są ściśle związane z tematyką gotowania, a recenzje produktów rzetelnie opisane. Zależy mi na przekazaniu jak największej wiedzy Tobie, aby sztuka gotowania, stała się przyjemna :). Wiadomości na temat produktów spożywczych, ich skład chemiczny i zastosowanie, również są bardzo przydatne podczas przyrządzania posiłków. Stąd też pomysł aby urozmaicić blog ciekawymi artykułami o produktach spożywczych. 

Przepisy są autorskie, zdjęcia i potrawy sama wykonuję. Artykuły i recenzje również sama piszę. Staram się aby strona była ciekawa i stała się prawdziwą „ekspansją smaku” 🙂

  1. Niemodelka 1 rok ago
     Reply

    Wygląda bardzo smakowicie! 🙂

  2. agdwarszawa 1 rok ago
     Reply

    Wygląda pysznie 🙂 Ale ja zawsze robię sos pomidorowy z puszki pomidorów. Nie wiem dlaczego, ale koncentrat ma taki strasznie kwaśny posmak, którego trudno mi się pozbyć nawet po dodaniu ogromu przypraw.

    • aby pozbyć się kwaśnego posmaku z sosu wystarczy dodać małą łyżeczkę cukru:) Ja osobiście nie używam produktów z puszek, uważam że nie są zdrowe 😉

  3. Wygląda przepysznie!!! 🙂

  4. domiNO 1 rok ago
     Reply

    Oh, nie popadajmy w paranoję – domowa pizza z takimi dodatkami jak powyżej to bardzo dobra opcja na pożywny posiłek 🙂

  5. AleTorcik 3 miesiące ago
     Reply

    Wygląda pysznie!

Leave a comment