Jak zrobić budyń w domu
  1. skosztuj.to 12 miesięcy ago
     Reply

    Super pomysł! 🙂

  2. Biegun Wschodni 12 miesięcy ago
     Reply

    Oj tak, warto. Ja staram się nie korzystać z gotowców, a budyń jest jednym z tych przysmaków, które można łatwo przygotować samemu

    • Ania z ekspansja smaku 12 miesięcy ago
       Reply

      Biegunie Wschodni też tak uważam :)Czas przygotowanie tego budyniu trwa tyle samo co wersji "kupnej"

  3. Kasia Troszok 12 miesięcy ago
     Reply

    jestem po gastronomnie więc znam go już jakiś czas 🙂 potwierdzam znacznie smaczniejszy od gotowca i bez zbędnej chemii 🙂 pozdrawiam rekodzielo-kasi.blogspot.com

  4. Katsunetka 12 miesięcy ago
     Reply

    Kiedyś próbowałam robić budyń bez gotowego proszku. Coś mi wtedy nie wyszło. Długo nie próbowałam potem, ale czas na zmianę. Mam wrażenie, po Twoim przepisie, że to banalnie proste.

    • Ania z ekspansja smaku 12 miesięcy ago
       Reply

      Katsunetko, spróbuj i daj znać jak Ci poszło. Wierzę w to że budyń wyszedł Ci na pewno taki jak powinien 🙂

  5. Przepis super i będę często gotowała taki budyń.Taki budyń jest o niebo lepszy bo domowy.

    • Ania z ekspansja smaku 12 miesięcy ago
       Reply

      Edytko, dziękuję. Masz rację, posiłki przygotowane samemu od podstaw są duże lepsze od gotowców 🙂

Leave a comment