bigos staropolski
  1. Jarek Cieśla 10 miesięcy ago
     Reply

    Bardzo smaczna potrawa pewnie z niej jest. Cieszę się że coraz więcej ludzi przekonuje się do kuchni z dawnych lat. tradycyjna jest najlepsza.

  2. Słowo z obrazka 10 miesięcy ago
     Reply

    Wygląda super 🙂 Aż po samym opisie chce się jeść 🙂

  3. Ania z ekspansja smaku 10 miesięcy ago
     Reply

    Dziękuję za miłe słowa. Myślę, że tradycyjne potrawy powinny znaleźć swoje miejsce na stole zarówno podczas świąt jak i na co dzień 🙂 Choć nie ukrywam, że lubię także dania, które z naszą tradycją nie mają nic wspólnego! 🙂

  4. Anonimowy 10 miesięcy ago
     Reply

    A gdybym chciała dodać czerwone wino to w którym momencie ? Od razu czy np. w 2 dniu gotowania ? 🙂

  5. Ania, ekspansja smaku 10 miesięcy ago
     Reply

    Możesz dodać od razu, np. 1 szklankę na początku, drugiego dnia dolej drugą szklankę i trzeciego dnia pół szklanki lub jeśli lubisz aromat wina to trzeciego dnia dolej całą szklankę 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge